Een vraag? Vraag er maar op los. Een vraag? Vraag er maar op los.

Een vraag? Vraag er maar op los.

Een vraag? Vraag er maar op los. Een vraag? Vraag er maar op los.

Hoe vind ik het matras dat het beste bij me past?

Het ideale bed is voor iedereen anders. Daarom is het belangrijk het juiste matras te vinden dat bij jouw lichaamsbouw past.

Hoe kies je een matras?

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten als je het voor jou perfecte matras wilt vinden. Je hebt een comfortabel en degelijk matras nodig dat precies past bij jouw lichaamsbouw en jouw behoeften, dat overeenkomt met wat jij graag wilt en waar je je heerlijk op kunt ontspannen.

Ten eerste moet je je afvragen waarom je eigenlijk een nieuw matras koopt. Als je weet wat er aan je huidige matras mankeert, helpt je dat om te zoeken naar een matras dat die gebreken niet heeft.

Daarnaast moet je ook stilstaan bij wat er wel goed is aan je huidige matras. Als het bijvoorbeeld fijn is dat je matras stevig is, dan moet je weer een stevig of gemiddeld stevig matras zoeken. Maar als je aan een extra zacht matras gewend bent, kan een gemiddeld stevig matras voor jou als een plank aanvoelen.

Hoewel iedereen slaap nodig heeft, zijn we toch allemaal anders wat betreft onze slaapgewoonten en daarom hebben we ook allemaal een ander soort matras en bed nodig.
Je moet het matras vinden dat voldoet aan jouw lichaamsbouw en jouw slaapbehoeften. Je kunt beginnen met matrassen online te vergelijken, maar je kunt ook heel gericht op zoek gaan naar een matras dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Daar heeft Hypnia een vragenlijst voor ontwikkeld die je helpt het perfecte matras te vinden. Het resultaat van deze enquête geeft je de naam van het specifieke model traagschuimmatras dat precies geschikt is voor jouw lichaamsbouw, of je nu zo licht als een veertje bent, in de middenmoot zit of een echte zwaargewicht bent.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0