Een vraag? Vraag er maar op los. Een vraag? Vraag er maar op los.

Een vraag? Vraag er maar op los.

Een vraag? Vraag er maar op los. Een vraag? Vraag er maar op los.

Waarom zit mijn matras samengeperst in een doos?

Al onze matrassen worden in een doos geleverd, volgens het principe 'bed-in-box'.

Ze worden met een slimme techniek samengeperst en opgerold. Je matras neemt zijn normale vorm weer aan zodra je het plastic van de verpakking openmaakt. In een paar uur tijd wordt je matras precies weer zo dik als hij moet zijn en na 24 uurtjes bijkomen kan het gewoon gebruikt worden.

In 2013 is Hypnia het eerste Franse merk dat dit 'bed-in-box'-concept gebruikt. Deze manier van leveren is niet alleen ecologisch verantwoord, maar heeft ook het voordeel dat de klant een doos ontvangt van afmetingen die kleiner zijn dan een deuropening. Veel makkelijker dus om te vervoeren en te installeren.

In het kort zijn dit de redenen waarom wij ervoor gekozen hebben onze matrassen samengeperst en opgerold te verpakken:

Praktisch: een matras dat in een doos geleverd wordt is makkelijker in ontvangst te nemen. Het is minder groot en kan makkelijker via de trap of lift naar boven gebracht worden en kan zelfs makkelijk in de auto vervoerd worden als je het op een afhaalpunt laat bezorgen.
Kwaliteit: met deze verpakkingstechniek blijven tijdens het transport de eigenschappen behouden van alle onderdelen van het matras.
Prijs: omdat het matras minder plaats in beslag neemt, kost het minder aan opslag en bezorging. En zo kunnen we extra lage tarieven aanbieden.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2